5.6.14

Veredicte IV Ral·li Fotogràfic de l'Havana

Dimarts 3/06/2014 s'ha celebrat la deliberació per triar els guanyadors en cada un dels temes del IV Ral·li Fotogràfic de l'Havana.
L'acte va tenir lloc al local de l'AVVHiR i els membres del Jurat varen ser:

Anna Aluart membre de l'AFPM (Associació de Fotògrafs Professionals de Mataró), Fotògrafa amb experiència professional en el món del foto-periodisme, el reportatge social, industrial i editorial; amb una sòlida formació especialitzada en fotografia d'autor i retoc d'imatge.

Montse Vilert, Fotògrafa amateur, amb gran formació tecnica, experiencia com a professora de cursos     De fotografia, impulsora dels Ral.lis fotogràfics de l'Havana.

Poten Ahijado, President de l'AVV de Cirera, gran afeccionat a la fotografia, asidu de cursos i experiències fotogràfiques.

Desprès d'una deliberació intensa en algún tema, o més relaxada en algun altre, per unanimitat varen decidir atorgar el següents reconeixements :

Millor foto presentada al tema "El Groc" per Daniel Marín.



Millor foto presentada pel tema "Front marítim" per Francisco Castillo.


Millor foto presentada pel tema "Abans i ara" per Marina Aragonès.


Menció especial al valor artístic per Quico Castanyer.



Millor conjunt infantil amb el tres temes per Marc Palomino.




Aquesta sessió de valoració de les fotos presentades al IV Ral.li fotogràfic es va fer en presencia dels membres del Grup Foto Havana (GFH) que de manera didàctica i instructiva seguien atentament les valoracions i arguments dels membres del jurat per descartar o seleccionar cada una de les fotos.

L'entrega de trofeus, seguida de la conferència "El reportatge un repte" a càrrec de Ramón Manent, tindrà lloc el dimarts 10/05/2014 a les 20:00 al Casal del barri de l'Havana.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada